Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij?

Wij zijn Hashim Choudhry, Robin Roels, Senne Geerts en Anouar Oallal. Als eindwerk starten we onze eigen mini-onderneming genaamd Young Future. Als team doen we er alles aan om van uw bedrijf het beste naar boven te halen. Een website en een logo is de basis van een onderneming, zo kan je een potentiële klant overhalen tot kopen. Young Future is een jong team die een mooie toekomst biedt voor uw bedrijf! Wij weten exact hoe wij uw bedrijf op een juiste manier kunnen voorstellen en samenvatten met maar één website één logo!

Het team

DSC0439_bewerkt-1

Senne Geerts

Algemeen directeur

Als algemeen directeur zal ik verantwoordelijk zijn voor alles dat gebeurd binnen het bedrijf. Ik zal mij ook bezig houden met het toekomstbeeld van het bedrijf.

CFO-1

Hashim Choudry

Financieel Manager

Mijn verantwoordelijkheid zal voornamelijk liggen bij het bijhouden van alle financiële gegevens van het bedrijf.

ICT

Robin Roels

ICT-manager

Ik zal instaan om uw droomprojecten tot werkelijkheid te brengen en uw IT-gerelateerde problemen zo snel mogelijk oplossen.

Marketing

Anouar Oallal

Marketing- En Accountmanager

Ik zal het centrale aansprekingspunt zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Ik zal ook instaan om nieuwe klanten aan te werven en zal dan ook nauw met hun samenwerken.

Onze misie

Voor ons is het vooral belangrijke dat de tevredenheid van de klanten zo hoog mogelijk is. Dit willen we vooral verwezenlijken door kwaliteitsvolle producten te maken. Ons team zal dan ook altijd met trots terug kijken naar hun gerealiseerde producten.

Onze visie

Wij willen ook vooral nog bijleren aan dit eindwerk aangezien wij ook nog altijd studenten zijn. In de toekomst zouden we graag een sterke klantenbasis hebben opgebouwd. Met veel succesvolle producten waar onze klanten tevreden mee zijn. 
Copy link
Powered by Social Snap